sobota 7. ledna 2012

Cecemín - Všetaty 12.3.2011

Tak postupujeme dál v sadě videí. Nyní bych Vám rád ukázal společné lítání se Zbyňkem (acroholic) a mě na svahu Cecemín u obce Všetaty.

To se mi tak Zbyněk ozval, jestli s ním nechci zajet na jeden svah, kde den před tím lítat se svým FOXem 2,2m. No jelikož byla předpověď optimální, tak jsem kývl. Zbyněk mě celou dobu navigoval až k místu, kde se sjíždí ze silnice na polní cestu. To byl teprve zážitek. Nejprve nás málem přibral traktor, který tak kolem prosekával kleští, pak jsme zápasili s tím, aby jsem ke svahu vůbec dojeli, jelikož všude byly větve od šípků a ty náramně prospívají laku auta. Zbyněk běžel přede mnou a dělal cestu a já se snažil do toho prostoru vejít. Nakonec jsme vysedli a ke svahu museli dojít. A jelikož byl březen, po vydatné zimě, všude bylo super bláto a cestou po poli jsme se starali hlavně o to, aby nám tam nezůstaly boty. Nakonec jsme to zvládli a mohli jít do vzduchu.

Lokalita je zde: http://rcmapy.com/?locid=353

První video je sestřih lítání. Je tam vidět Zbyňkův boj s bočním větrem a vzniklou turbulencí. FOX 2,2m se jen kroutil. Pak je vidět můj Ocelot-E, kdy po ustátí větru jsem lítal s motorem, což mám na svahu raději než na rovině.


Pokud by byl s videem jakýkoliv problém, je dostupné i zde: http://vimeo.com/34672210

Ještě si dovolím přidat na link s fotkami: http://acroholic.zonerama.com/Album/9305

Žádné komentáře:

Okomentovat