neděle 15. prosince 2013

Dílna 1. díl

S prostorem u zápasím dlouho, letadla se válejí všude po bytě, má milá žena běduje a já si sednu do kuchyně k jídelnímu stolu a začnu brousit tmel na opravovaném kompozitovém křídle. Myslíte, že je tato situace přitažená za vlasy? Není. V rámci zachování důvěryhodnosti zde uvádím pár ilustrativních fotografií.

Naše pouť začíná v obývacím pokoji. Hned za dveřmi vedle knihovny je malý kousek, růžek a v něm se schovává křídlo Vikinga, které právě opravuji.


Přesouváme se o kus dál. Tomu místu říkáme zelený pokoj, ale to je jen proto, že má zelený koberec. Koukneme za dveře a tak je obal na snowboard a v něm je schován Fazer.


Stačí se otočit o 180° a pod patrovou postelí je druhé křídlo Vikinga a za ním 2 samokřídla.


Pak již vstoupíme do svatyně největší a tou je kumbál. Je to místo, kde by měla být nová pidi dílnička. V tuto chvíli je tam vše, vč. terarijní stěny. kterou musím prodat, vše vyčistit a dílnu vybudovat. Nebude to na nic velkého, ale stavba i uložení modelů by tam měly být možné.



A co že bude výsledkem mého snažení? Pokusil jsem se jen tak narychlo v Google Sketchup prostor navrhnout a uspořádat. Místnůstka má rozměry pouze 2000mm x 1800mm, ale i to bude moc příjemný prostor, pokud bude uspořádaný.

První návrh je zde:



Žádné komentáře:

Okomentovat